Afgelastingen

Bij twijfel over de gesteldheid van de voetbalvelden worden ze gekeurd door een consul. Voor doordeweekse trainingen geschiedt dit rond 16.00 uur. In het weekend gebeurt dit over het algemeen rond 7.30 uur.

De consul bepaalt of een veld bespeelbaar is en eventueel hoelang erop gespeeld zou kunnen worden. Bij weekendkeuringen heeft hij of zij de mogelijkheid om voor de middagwedstrijden het veld op een later tijdstip te herkeuren. Dit laatste wordt per vereniging vastgesteld.

U zult begrijpen dat op dergelijke dagen druk telefonisch verkeer is in de Commissiekamer. Enerzijds dienen verenigingen geïnformeerd of geraadpleegd te worden, anderzijds wil iedereen weten of zijn of haar wedstrijd doorgaat. Dit geldt zeker voor de wedstrijden die om 8.30 uur beginnen. Het kan hierdoor gebeuren dat u even geduld moet hebben, eer u te woord kan worden gestaan.

Bij slechte weersomstandigheden kan de KNVB voor een speelronde besluiten tot een algehele afgelasting, zowel landelijk als per district. Van deze afgelastingen wordt melding gemaakt op Teletekst. Zie hiervoor NOS Teletekst pagina 603. De Zondagveteranen spelen in het district West II, alle overige teams spelen in het district Zuid 1, waarbij een onderscheid is tussen categorie A en B.

Categorie A: Zaterdag 1, 2 en 3, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1.
Categorie B: alle overige teams.

Afgelastingen van wedstrijden of trainingen kunnen vermeld worden op deze pagina, via Twitter, op Facebook of via een nieuwsbericht op de website van VV Papendrecht. Je kunt voor de zekerheid ook je trainer of leider benaderen.

Afgelastingen (vanuit Sportlink)

F4 kampioen dec 2011