Terug
Timmerbedrijf J.M. van ’t Geloof lid van Business Club

Echte clubman Melvin van ’t Geloof heeft op zaterdag 10 februari getekend bij de Business Club VV Papendrecht. Hij deed dit in het bijzijn van twee leden van de Business Club, Bram Blom (voorzitter) en Nicole de Groen (public relations), en niet te vergeten Melvins partner Joyce. Deze feestelijke gebeurtenis geschiedde natuurlijk onder het genot van een drankje.

    

De 33-jarige Melvin heeft 9 jaar geleden als zzp’er Timmerbedrijf J.M. van ’t Geloof opgericht. Hij is sinds 3 jaar ook kalkzandsteenlijmer en is hierin gespecialiseerd. Naast zijn zeer drukke baan heeft hij altijd tijd voor VV Papendrecht. Hij begon drie jaar geleden als leider en is nu trainer van de JO11-2. Melvin is altijd met voetbal bezig geweest. Zijn opa heeft zelfs een eigen voetbalclub in Schiedam gehad. Nadat Melvin naar Papendrecht was verhuisd, is hij bij VV Papendrecht gaan voetballen.

Samen met Joyce heeft Melvin drie stoere jongens. Zij zijn alle drie ook gek op voetbal. En op de club zie je altijd wel één van de jongens met een bal in de weer. Joyce kon hierdoor niet achterblijven en zet zich met veel plezier in voor de jeugd van VV Papendrecht als lid van de jeugdcommissie.

Wij als Business Club vinden het ontzettend leuk dat wij Melvin en Joyce mogen verwelkomen. De Business Club is groeiende en daar zijn wij trots op! Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op via de mail:

bc@vvpapendrecht.nl.

Binnenkort heeft de Business Club ook een eigen website, waarop veel informatie te vinden zal zijn. Meer hierover volgt snel!