Nieuws

Voetbalvereniging Papendrecht is een sfeervolle club waar altijd wel wat gebeurt en die activiteiten organiseert voor jong en oud. Zo wordt iedere woensdagmiddag van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur (het wordt wel eens later) de G.O.P.S. ofte wel de Gouwe Ouwe Papendrecht Soos gehouden. De deuren van de kantine op het sportpark Slobbengors voor de gezellige ouderensoos gaan al om 13.15 uur open. De gelegenheid bestaat om te biljarten, klaverjassen, sjoelen, darten of zo maar een gezellig praatje te maken. De plakboeken over onze sportclub kunt u op uw gemak inkijken. Ook u bent van harte welkom. Komt u hier ook eens van genieten. De koffie staat klaar!!!!

Laatste Nieuws

De laatste nieuwsberichten.  Lees Meer »

Activiteiten

De activiteiten voor de komende periode.  Lees Meer »

Pupil van de week

Een jeugdspeler is Pupil van de Week.  Lees Meer »

Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.  Lees Meer »

Nieuwsbrief, Krant & Glossy

VV Papendrecht geeft minstens tweemaal per jaar publicaties uit voor het grote publiek in de vorm van de VV Papendrecht-Voetbalkrant, het tijdschrift De Rode V en/of de Nieuwsbrief.  Lees Meer »

Weeknieuws

Papendrecht geeft Weekbrieven uit. Tijdens het seizoen verschijnen elke week artikelen over voetbalvereniging Papendrecht in het Papendrechts Nieuwsblad.  Lees Meer »

Jaarprogramma

Het overzicht van belangrijke agendapunten voor het komende jaar.  Lees Meer »