Volg ons

Nieuws

 • Lentebingo op 13 mei
  0Op zaterdag 13 mei wordt door het Activiteitenteam van VV Papendrecht onze traditionele Lentebingo georganiseerd. Iedereen is welkom, leden én niet-leden, jong en oud. De bingoavond wordt gehouden in... Lees meer »
 • Team van de Week JO15-3
  0JO15-3 maakt een moeilijk seizoen door. Na diverse grote verliespartijen bleek dat we alle teams uit de bovenste regionen hadden bestreden. De factor leeftijd maakt in deze competitie aantoonbaar... Lees meer »
 • Inschrijven Tentenkamp
  0De Jeugdcommissie en de Activiteitencommissie willen ook dit jaar op ons sportcomplex het tweedaagse Tentenkamp organiseren voor alle D-, E- en F-pupillen en wel op woensdag 24 en donderdag... Lees meer »
 • Schrijf je in voor Neymar Jr’s Five
  0Neymar JR’s Five is het wereldwijde vijf-tegen-vijf voetbaltoernooi van de sterspeler van Barcelona, waaraan meer dan 70.000 voetballers uit 53 landen meedoen. Alle voetballers tussen de 16 en 25... Lees meer »
Meer nieuws

Pupil van de Week

 • Pupil van de Week
  0Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd,... Lees meer »

Tentenkamp 24 en 25 mei

Inschrijven  >>

Sponsors

Zoeken

feyenoord